Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji nisu optuženi

Beba se utopila u perilici rublja, treći takav slučaj u SAD-u od 2005.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak koji je upao u perilicu za veš u obiteljskoj kući u Oregonu utopio se dok je majka čitala časopis.

Ollie Hebb je pomagao majci Tiffany u pranju rublja. Popeo se na perilicu kako bi u nju mogao ubaciti prljavo rublje. Tiffany je tada sjela i počela čitati časopis. Ubrzo je primijetila da Ollija nema. 'Prošla sam cijelu kuću, dozivajući ga, ali ga nisam nigdje mogla pronaći', rekla je majka za televizijsku postaju KSL.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

'Naposljetku sam stavila ruke u perilicu i osjetila njegovo malo tijelo. To je najgori dan u mom životu. Nisam ga mogla izvući van, bio je zapeo', rekla je Tiffany. 'Izvukla sam mu glavu iz vode, ali nije imao otkucaja srca, nije imao puls. Nije disao.

Pozvala je susjeda da joj pomogne izvaditi dijete iz perilice. Sat vremena kasnije, nakon što je dovezen u bolnicu, Ollijevo je srce počelo kucati. Disao je uz pomoć aparata za održavanje života 24 sata. No, obitelj je ipak odlučila da će aparate isključiti.

>> Tragedija: Beba ispuzala iz kuće, pala u šaht i utopila se

Tiffany kaže da nikada nije mislila da bi perilica mogla biti toliko opasna te je odlučila roditelje korz svoju priču upozoriti na to što se može dogoditi. Između 2005. i 2009. godine, dvoje je djece mlađe od pet godina umrlo u perilicama za rublje u SAD-u.

Tiffany i Chris, dječakov otac vjerojatno neće biti optuženi, rekao je glasnogovornik policije u Oregonu Michael Rouches. 'Detektivi ne vjeruju da je netko nagurao dijete u perilicu i namjerno ga ubio. Trenutačno se istražuje da se ne radi o zapuštanju djeteta', objašnjava Rouches. 'Majka je bila desetak metara udaljena od sina, nije ga ostavila bez nadzora', kaže Rouches.

Organi dječaka su donirani kako bi pomogli drugoj djeci. 'Svaku večer prije spavanja osjećam mučninu, Svaki jutro kad se probudim, pomislim da je sve to noćna mora, a onda ubrzo otkrijem da je stvarno. Kada čujem u noći dječji plač, budim se nadajući se da je to Ollie, ali shvatim da nije', očajna je majka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene