Obavijesti Video Pretražite Navigacija
15 sati provela na -12

PRAVO ČUDO Proglašena mrtvom, beba zaplakala netom prije kremiranja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednomjesečna beba koja je proglašena mrtvom probudila se i zaplakala nakon što je 15 sati provela u hladnjaku mrtvačnice na minus 12 stupnjeva Celzijevih.

Samo nekoliko trenutaka prije nego je trebao biti kremiran, jednomjesečni dječak iz Kine, čije je ime An An, probudio se u mrtvačnici. Odvezen je u bolnicu gdje se sada nalazi na aparatima za disanje na odjelu intenzivne njege te pod povećanim lječničkim nadzorom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok

Dječak je navodno rođen prerano u lokalnoj bolnici u mjestu Jinhua 8. siječnja te je težio 1.38 kilograma. Nakon što je puna 23 dana proveo u inkubatoruobitelj je odlučila kako ga želi povesti doma na proslavu kineske Nove godine. Tada mu se stanje pogoršalo.

Dva dana po odlasku iz bolnice mališan je postao blijed, te je, kako je rekao njegov otac, odmah prevezen natrag u bolnicu. Istog su dana liječnici ustvrdili kako je pretrpio srčani udar te su ga proglasili mrtvim.

Nakon što je bolnica izdala potvrdu o smrti, otac je bebu umotao u sloj odjeće te je stavio u plastičnu vrećicu, a potom odnio u mrtvačnicu u sklopu bolnice.

Sljedećeg dana, nakon gotovo 15 sati od kada je otac donio tijelo dječaka u mrtvačnicu, prilikom pripreme za kremaciju, osoblje mrtvačnice začulo je dječji plač.

'Čim sam ga izvukao iz komore, učinilo mi se da čujem nekakve zvukove, a kada sam ga odnio do prostorije za kremiranje zvukovi su bili sve glasniji. Otvorio sam konteiner i vidio kako se dijete miče', ispričao je djelatnik odjela patologije.

Dijete je odmah prebačeno na odjel intenzivne njege. Prema riječima zaposlenika mrtvačnice, temperatura u komorma u kojima se nalaze mrtva tijela je minus 12 stupnjeva Celzijevih, prenosi Daily Mail.

Liječnici još uvijek ne mogu objasniti kako se sve ovo dogodilo te cijeli slučaj nazivaju 'čudom'.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene