Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretan dječak star 6-tjedana

Beba ispala iz auta pri 110 km/h, prošla bez ogrebotine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mali Jontahan Samuel pravo je malo čudo za svoje roditelje. 6-tjedana star dječačić katapultiran je iz auta pri brzini od 110 km/h a preživio je bez ijedne ozlijede.

Mališan se nalazio u dječjoj sjedalici na stražnjem sjedalu automobila, kada je puknula guma. Auto je vozio njegov 31-godišnji otac Oliver. Astra se šest puta preokrenula prije nego je udarila u ogradu. Mali Jonathan, koji je bio u sjedalici pričvršćen, zbog siline udara izletio je kroz vrata, nekoliko puta sa sjedalicom odskočio po brzoj traci, bio izbačen iz sjedalice i završio na zaustavnom dijelu autoceste blizu britanskog Wigana.

Pročitajte i ovo Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv" Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga"

Za vrijeme cijele drame, u autu se nalazila i majka Sadaf i 18-mjesečna Shalona. 'Spavala sam kad me probudilo okretanje auta te otvaranje i zatvaranje vrata. Pogledala sam pokraj sebe i vidjela da nema dječje sjedalice. Počela sam se derati gdje je moje dijete. Derala sam se jer sam očekivala da ćemo pronaći samo njegove dijelove i krv. Tražila sam njegovo tijelo', opisala je 23-godišnja majka.

Oliver ga je otišao potražiti no našao je samo praznu sjedalicu. 'Bilo je kao u noćnoj mori. Našeg djeteta nije bilo. No, tada sam čuo plać. Potrčao sam do njega, zgrabio ga i odnio majci', rekao je otac Oliver, koji je zatim nazvao hitnu pomoć. Oni su ga odveli u bolnicu, gdje su iznenađeni liječnici ustanovili kako je mališan 'zdrav i sretan i bez ijedne ogrebotine'. Na njegovom otpusnom pismu je stajalo: 'Jonathan je jedan jako sretan dječak'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene