Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkazali joj organi

Beba Belmina Izgubila bitku za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tromjesečna djevojčica Belmina Ibrišević, čija je tragična sudbina potaknula višednevne prosvjede protiv vlasti u BiH zbog JMBG-a, nažlost je izgubila bitku za život.

Beba Belmina prije tri mjeseca prebačena je na liječenje posebnim letom iz Sarajeva u Njemačku, a na klinici u Tuebingenu trebala je biti podvrgnuta tretmanu, koji podrazumijeva i presađivanje koštane srži.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

>>Beba Belmina posebnim letom prebačena na liječenje u Njemačku

No, malenoj Belmini su otkazali organi pa su liječnici, uz suglasnost obitelji, isključili aparate koji su djevojčicu držali na životu.

Kako piše Klix.ba, tu je informaciju potvrdila njezina majka na Facebook grupi. 'Belmine više nema, preselila je na drugi svijet', napisala je Fatima Ibrišević, Belminina majka.

Jučer je, piše Slobodna Bosna, Belminina majka preko svog Facebook profila zatražila pomoć jer joj je potrebno 2.500 eura za transport tijela djevojčice u Bosnu.

Podsjetimo, Belmina je rođena ove godine i nije imala jedinstveni matični broj te nije mogla u inozemstvo na liječenje. Zahvaljujući prosvjedima dobila je dokumente i otputovala u Njemačku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene