Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimile nadzorne kamere

Objavljena snimka napada na Westminsterskom mostu, žena pala u Temzu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
BBC je objavio snimku terorističkog napada na Westminsterskom mostu, u kojem je muškarac u crnom u srijedu poslijepodne automobilom pregazio mnoštvo pješaka, usmrtivši njih petero, dok ih je još četrdesetak ozlijeđeno.

Snimka terorističkog napada u Londonu, na Westminsterskom mostu, koju je objavio BBC te snimke istog napada koje je objavio YouTube kanal "Live satelite news" iz dva različita kuta, prikazuju i osobu koja s mosta pada u rijeku Temzu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhićenja u Londonu Jedan od napadača imao je irske dokumente, policija istažuje jesu li imali pomagače Slika nije dostupna Racije diljem grada Islamska država preuzela odgovornost za napad u Londonu

Londonska luka potvrdila je da je iz Temze izvučena teško ozlijeđena žena. Svjedoci su ranije rekli da su vidjeli kako je u Temzu tijekom ubilačkog pohoda napadača pala jedna osoba. "Jedna je žena izvučena živa iz vode, ali s teškim ozljedama. Pretpostavlja se da je pala ili skočila s mosta", stoji u izjavi glasnogovornika Martina Garsidea.

Londonska policija pretpostavlja da je riječ o "islamskom terorizmu". Napadač je, nakon što je divljački pregazio pješake na Westminsterskom mostu, stao ispred zgrade britanskog parlamenta te nožem napao i ubio jednog policajca. Nakon toga, policija je napadača ubila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene