Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ako se narod slaže

Asad spreman na izbore - ali ima jedan uvjet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sastanku u Damasku Asad je rekao da je spreman organizirati izbore.

Sirijski predsjednik Bašar al Asad ruskim je zakonodavcima rekao da je spreman sudjelovati u predsjedničkim izborima. Na sastanku u Damasku rekao je da je spreman organizirati glasovanje ako sirijski narod podrži ideju, piše Sky News. 

Pročitajte i ovo Islamska država objavila fotografiju napadača koji su navodno odgovorni za napad u Rusiji Užas u Rusiji Islamska država objavila fotografiju napadača: Ovo su muškarci odgovorni za pokolj u Moskvi Dan nakon terorističkog napada u Moskvi - 1 Iz minute u minutu FOTO Detalji užasnog napada u Moskvi: Svjedoci opisali stravične trenutke, nakon Putina oglasio se i Zelenski

'Asad je rekao da, ako sirijski narod to smatra potrebnim, ne bi bio protiv sudjelovanja na predsjedničkim izborima', rekao je Alexander Yushchenko.

Dramatičan obrat ruskog stajališta prema Siriji

Ova najava uslijedila je nakon Asadove izjave da će eliminiranje terorističkih skupina dovesti do političkog rješenja kojem teže.

Podsjetimo, u rujnu je Rusija počela bombardirati oporbene pobunjenike i Islamsku državu, a ovaj tjedan sirijski predsjednik stigao je u iznenadni posjet Moskvi kako bi razgovarao o ruskoj intervenciji.

To je, barem koliko je poznato, bio prvi Asadov put u inozemstvo od početka sirijske krize 2011. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene