Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promjena u izgledu

Barack Obama se navukao na antidepresive?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema navodima američkog tabloida predsjednik Barack Obama navukao se na antidepresive čiji je učinak sličan onom kokaina.

Magazin Globe tvrdi kako je upravo ovisnost o lijekovima na recept uzrok Obaminu iznenadnom gubitku težine. Isto tako, lijekovi su trebali pomoći predsjedniku u borbi s depresijom, a riječ je o neimenovanom stimulansu koji ima učinak jednak onom kokaina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

>> Michelle odala tajnu: Obama je prestao pušiti

Prošli mjesec američki mediji su pisalo o tome kako se predsjednik bori s parazitima u trbuhu. 'Parazitima se zarazio na Havajima i u tom periodu čak je bilo izdano upozorenje za opasnost na cijelom otočju. Njegova supruga se boji da je Barack blizu fizičkog sloma jer jednostavno nestaje', kazao je anonimni izvor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene