Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ciljani napad

Banja Luka: Dvoje ozlijeđenih od podmetnute eksplozivne naprave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe ozlijeđene su u u seriji eksplozija koje su u utorak prijepodne potresle jedno od stambenih naselja u Banjoj Luci, a policija je potvrdila kako je uzrok eksplozivna naprava podmetnuta pod jedan automobil.

Pred stambenom višekatnicom u naselju Starčevica nešto poslije deset sati odjeknula je eksplozija koja je uništila jedan od parkiranih automobila, a potom se začulo još nekoliko eksplozija nakon što je vatra zahvatila i ostala vozila na parkingu.

Pročitajte i ovo Prizori nakon eksplozije u elektrani Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Eksplozija u elektrani u Rusiji: Traga se za nestalima, 18 ljudi ozlijeđeno, troje u teškom stanju Ilustracija Ovo morate znati Znate li čemu služi čep na vratima automobila? Ovaj detalj može spriječiti skupe popravke

Vatra je potpuno uništila najmanje tri automobila.

Portal "Nezavisnih novina" prenio je kako je eksplozivna naprava bila podmetnuta pod "Mercedes" čiji je vlasnik profesor tjelesnog odgoja koji je ranije navodno prijavljivan zbog pedofilije.

Policija je odmah nakon eksplozije okružila mjesto na kojemu se zbio incident, a tamo je stigao i ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

Lukač je novinarima kazao kako ovo nema veze s terorizmom.

"Ovo je bio ciljani napad na određenu osobu", kazao je Lukač navodeći kako su lakše ozlijeđene dvije osobe, uključujući vlasnika automobila koji je bio izravna meta napada.

Kazao je kako je pod vozilo podmetnuta ručna bomba.

Lukač je kazao kako je ozlijeđeni vlasnik automobila prijavljivan za neka kaznena djela, no ne i za pedofiliju.

Policija tretira slučaj kao pokušaj ubojstva i provodi istragu kako bi se utvrdile sve činjenice. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene