Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skromna i dostojanstvena

Htjela kupiti stari kruh, ali nije ga bilo...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena stara oko 70 godina u pekari je htjela kupiti stari kruh, ali nije ga bilo...

Građani Valjeva u Srbiji u potrazi su za bakom koja nije imala novaca za kruh, ali je svojom skromnošću, dostojanstvom i tužnom sudbinom ganula mnoge.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci

Priča o njoj proširila se društvenim mrežama zahvaljujući Maji Đurić koja se zatekla u pekari kada je baka sa sitnim novcima koje je imala htjela kupiti stari kruh, međutim prodavačica joj je rekla da ga nema, piše Kurir.

Maja je izašla za bakom i ponudila da će joj dodati koliko je potrebno da kupi svježi kruh, no baka to nije željela. Na kraju je ipak pristala, ali je zatražila adresu djevojke da joj vrati novac.

Poručio siromašnima: Jedite stari kruh!

Maja je objasnila kako ne želi da ova priča postane senzacija, ali vlasniku pekare u kojoj je došlo do susreta javili su se brojni građani koji žele pomoći.

Vlasnik je pak obećao da će baka svaki dan u pekari dobivati svježi kruh.

Građani su informacije o baki koja ima oko 70 godina zatražili i u gradskoj upravi, međutim oni ne znaju kako doći do nje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene