Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeli slatkiše i pili vodu

Baka i unuk 9 dana jeli samo slatkiše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena od 80 godina i njezin unuk pronađeni su pod ruševinama devet dana nakon razornog potresa u Japanu.

Jin Abe, star 16 godina, uspio se izvući iz ruševina i s krova pozvati spasioce, piše Reuters. Njihova obiteljska kuća nalazila se u sjevertoistočnom Japanu koji je najviše oštećen potresom. Baka i unuk ostali su zaglavljeni u kuhinji, a preživjeli su pijući vodu i jedući slatkiše.

Pročitajte i ovo Potres Osjetio se i u Italiji Snažan potres s epicentrom kod Slunja zatresao Hrvatsku i BiH: "Jako je grunulo i dobro zatreslo" Policijski auto Po nalogu EPPO-a Cure detalji akcije europskih tužitelja: Zbog milijunske prijevare uhićeni direktor kutinske tvrtke, sudski vještak i ovlašteni inženjer elektrotehnike

>> Gotovo 22 tisuće poginulih i nestalih u Japanu

Jin je s krova pozvao spasioce i navodio ih kako bi što lakše došli do njegove bake. Oboje su nakon deset dana bili vrlo iscrpljeni. 80-godišnja žena nije se sama uspjela izvući ispod ruševina jel je zbog zdravstvenih problema otprije imala poteškoća s hodanjem. Unuku je to pošlo za rukom tek u subotu. Hitna služba je izvijestila kako su i baka i unuk bili pothlađeni, no nisu zadobili nikakve ozbiljnije ozljede.



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene