Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Deseci ranjenih

Bagdad: U nizu eksplozija poginule 34 osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas su u raznim dijelovima Bagdada u eksplozijama šest autobomba usmrćene 34 osobe, a više desetaka ih je ranjeno, izvijestila je policija.

Jedna je eksplozija odjeknula na tržnici u šijitskoj bagdadskoj četvrti Sadr Cityju. Ondje je ubijeno najmanje deset i ranjeno 65 ljudi. Druga autobomba eksplodirala je na mjestu na kojemu je skupina radnika stajala u redu tražeći zaposlenje. Ubijeno je šest i ranjeno 16 osoba. Ostale četiri eksplozije odjeknule su u drugim središnjim dijelovima Bagdada. Među ozlijeđenima ima i djece.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bit će teško identificirati žrtve Samoubilački napad u Iraku, 52 mrtvih Slika nije dostupna Irak: 40 mrtvih u napadu na fakultet

Iz ministarstva unutarnjih poslova nisu željeli komentirati je li riječ o koordiniranim napadima ili reakcijama na prošlotjedna uhićenja sunitskih boraca, pripadnika Majalis al-Sahve, koja su izveli pripadnici iračke šijitske vlade. U subotu su se sukobile iračke vojne snage i pripadnici Majalis al-Sahve vođa koje je nedavno uhićen.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene