Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na putu iz Kanade

Avion sa 273 putnika prinudno sletio zbog dojave o bombi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnički avion sa 273 putnika na letu iz Kanade prema Pakistanu prinudno je sletio u Švedsku nakon prijetnje bombaškim napadom, prenosi švedska novinska agencija TT.

Glasnogovornik aerodroma rekao je kako je avion promijenio rutu zbog prijetnje bombaškim napadom. Glasnogovornik policije u Stockholmu, Janne Hedlund izjavio je kako je jedna žena nazvala kanadsku policiju nakon što je avion poletio iz Kanade, rekavši da je u avionu čovjek sa eksplozivom.

Pročitajte i ovo Njemačka policija, ilustracija Čeka ga teška kazna Prvotravanjska šala otišla predaleko: Svojim potezom izazvao je veliku policijsku akciju Pregled policije nakon dojave Četiri su dojave lažne Dojava o bombama na više mjesta u Zagrebu! Objavljeni su detalji prijetećeg maila

>> Palermo: Zrakoplov izletio s piste, trideset ozlijeđenih

Kanadska policija obavijestila je pilota i obzirom da je avionu tom trenutku bio u zračnom prostoru Švedske, sletio je na aerodrom Arlanda u Stockholmu. Švedska policija uhitila je jednog muškarca zbog sumnje da nosi eksploziv, dok su ostali putnici evakuirani. Hedlund je dodao kako na uhićenom muškarcu nije pronađen nikakav eksploziv, no pregledava se i prtljaga putnika.

Vlasti u Pakistanu javile su kako se radi o letu PK782 International Airlinesa, koji je letio iz kanadskog Calgaryja prema Pakistanu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene