Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Javnost saznala nakon 10-ak dana

Avion Air Serbije prinudno sletio jer su mu u letu otpadali dijelovi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije više od deset dana avionu Air Serbia u letu su navodno počeli otpadati dijelovi, zbog čega je morao prisilno sletjeti. Informacija o poteškoćama u letu tek je sad postala javna.

Avion Air Serbia ATR-72-212A 26. studenog morao je prinudno sletjeti u Sofiju zbog neidentificirane buke i vibracija, objavljeno je na The Aviaton Heraldu.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Jedinica za istrage avionskih nesreća Bugarske pokrenula je istragu i, prema navodima, tretiraju incident kao ozbiljan, javlja N1.

Avion na letu od Sofije do Beograda dostigao je visinu iznad 3.000 metara kada se začula buka iz zadnjeg dijela aviona.

Posada se odlučila vratiti na aerodrom u Sofiji 20 minuta nakon polijetanja. Slijetanje je izvršeno sigurno i nitko od putnika i članova posade nije ozlijeđen.

Avion o kojem je riječ ima kapacitet 66 putnika. U avioindustriji je poznat kao vrlo stabilan avion i u širokoj je upotrebi u putničkom avioprometu.

Kompanija Air Serbia priopćila je da su se članovi posade na letu od Sofije do Beograda vratili na aerodrom u Sofiji iz predostrožnosti zbog tehničkih razloga nakon što su primijećene vibracije, ali da s aviona nisu otpadali dijelovi.

"Važno je naglasiti da je slijetanje obavljeno normalno, bez ikakvih poteškoća. Pregledom letjelice ustanovljeno je da nedostaje jedan panel koji je zamijenjen, čime je avion ubrzo doveden u plovidbeno stanje", priopćila je kompanija.

Prema navodima Air Serbije sigurnost putnika, posade, kao i letjelice ni jednog trenutka nije dovedena u pitanje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene