Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo umrla od dehidracije

Automobilom zapela u blatu, spašena slučajno nakon 3 dana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Joyce Gembecki, 70-godišnjakinja s Floride, automobilom je upala u jarak i u njemu ostala zatočena puna tri dana.

Nezgoda se dogodila 40-ak kilometara zapadno od Jacksonvillea. Gembecki, koja živi u apartmanskom naselju za starije osobe Serenity Towers, jučer je puštena iz bolnice gdje su je liječili od dehidracije i pothlađenosti, piše Orlando Sentinel.

Pročitajte i ovo Autobusi, ilustracija - 1 pala je VIDEO Vozač nasilno izbacio staricu iz autobusa u Sarajevu: "Odmah je suspendiran i protiv njega je pokrenut postupak" Slika nije dostupna Nevjerojatna okrutnost Dječak umro jer su ga otac i maćeha kaznili s pet dana bez vode

>> Nisu mu dali vode: Umro u bolnici od dehidracije

Dom je napustila u ponedjeljak i odvezla se. Željela je malo razgledati okolicu i izgubila se. Završila je oko 250 kilometara dalje, vozeći se šumom po blatnjavom putu. Upala je u jarak prepun vode, ispričao je šerif okruga Baker Joey Dobson.

Kada je u četvrtak naišla rendžerska patrola voda je već došla do haube, a ušla je i u automobil, pa je 70-godišnjakinja bila u vodi do pasa. Nije poznato da li nije mogla otvoriti vrata automobila ili je jednostavno bila previše uplašena da uopće i pokuša.

'Bila je jako zbunjena, no i ja bih bio zbunjen da sam sjedio u automobilu tri dana bez hrane i vode', kazao je šerif te dodao kako će po nju doći skrbnik. Starica, naime, nema obitelj. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene