Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Medicinska sestra

Automobilom odbacila muškarca kroz izlog i pobjegla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka policija traga za vozačicom koja je prije 9 lipnja udarila zaposlenika jedne trgovine i odbacila ga kroz izlog trgovine i potom pobjegla s mjesta nesreće.

Na snimci nadzorne kamere se vidi kako je jedna suvozačica, identificirana kao Tyhese Pitts, nakon nesreće, kao da se ništa nije dogodilo, izašla iz automobila s cigaretom u ruci i odšetala. I sa stražnjeg sjedala je pokušao izaći muškarac, no vozačica je je krenula unazad i umalo ga pregazila. Potom se vratio u automobil nakon čega su pobjegli s mjesta nesreće. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

Policija je pronašla automobil, srebrni Dodge Caliber iz 2007., no i dalje traže vozačicu, 32-godišnju Willaishu Rankins, medicinsku sestru iz Upper Darbyja.

Jedan od suputnika predao se policiji i surađuje u istrazi.

Udareni radnik, 24-godišnji Gejea Ejeta, inače imigrant iz Etiopije, u trenutku nesreće izašao je baciti smeće. Čudom je preživio let kroz izlog. Zadobio je teške ozljede noge.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene