Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatan peh

Automobil se oteo kontroli i pregazio vlasnicu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna žena iz Stockholma jučer je završila pod kotačima vlastitog automobila u kojem nije bilo vozača. Automobil ju je vukao 10-ak metara.

Jednog susjeda su jučer ujutro probudili očajnički krikovi. Istrčao je na balkon, pogledao dolje i na travnjaku vidio automobil ispod kojeg je bila nesretna žena, pišu lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Ilustracija otkriven uzrok smrti Pronašli tijelo nestale 36-godišnjakinje prilikom čišćenja HE Čakovec Ilustracija Nezapamćena tragedija UZNEMIRUJUĆE Užas u Slavoniji - lift ubio staricu, svjedoci nesreće za DNEVNIK.hr: "U šoku smo"

'Vrištala je iz petnih žila', ispričao je susjed Per-Ake Eriksson koji je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć. Kroz nekoliko minuta stigla je spasilačka ekipa i ubrzo su je izvukli.

Još nije potpuno jasno kako je došlo do ove bizarne nesreće, no policija pretpostavlja da žena nije mogla upaliti automobil pa je izašla iz njega i pokušala vidjeti što ne valja ispod haube.

'Vjerojatno je automobil ostavila u leru i on je krenuo i pregazio je', kazao je Sven-Erik Olsson iz štokholmske policije.

Automobil je nesretnu ženu vukao 10-ak metara i potom se zaustavio. Žena je prevezena u bolnicu, no njezino stanje za sada nije poznato. 'Bila je pri svijesti kada je stigla hitna pomoć', kazao je Olson. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene