Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nereća u Ekvadoru

Autobus sletio u provaliju, poginulo 26 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 26 osoba, među kojima i dvoje djece, poginulo je u nesreći autobusa koji je sletio u provaliju na sjeveru Ekvadora.

Još se uvijek istražuju uzroci nesreće, javlja Reuters, a policija pretpostavlja da su veliku ulogu odigrali neoprez i prebrza vožnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Autobus je na pregledu Policija objavila detalje strašne nesreće kod Čazme: S ceste sletio autobus pun djece, dvoje u bolnici Ilustracija Ima ozljeđenih Strava u Italiji: Školski autobus sletio s ceste u 100 metara duboku provaliju, ima ozlijeđenih

Autobus koji je sletio u provaliju vozio je na relaciji Ibarra – San Lorenzo, koji je oko 120 km udaljen od glavnog grada Quita, a vozač je izgubio nadzor nad vozilom i sletio u šest metara duboku provaliju.

>> Autobus proletio kroz zaštitnu ogradu, četvero poginulih i 36 ozlijeđenih

Lokalni istražitelji tvrde da je u autobusu bilo više putnika nego što je dopušteno. Tijela poginulih prevezena su u mrtvačnicu u Ibarri gdje je zbunjena i izbezumljena rodbina čekala vijesti o najbližima. U nesreći je ozlijeđeno još 29 osoba koje su prevezene u obližnju bolnicu. U stravičnoj nesreći poginuo je i vozač autobusa. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene