Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća u Beogradu

Autobus sletio u park i usmrtio djevojku i mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić star 19 i djevojka stara 22 godine poginuli su jučer oko 18 sati kada ih je udario autobus koji je iz neutvrđenih razloga skrenuo u park na Zvezdari, u Beogradu.

U nesreći je lakše ozlijeđena i 19-godišnja sestra poginule djevojke, piše Blic. Svjedoci tvrde da je 61-godišnji vozač autobusa izgubio kontrolu nad vozilo, koje je velikom brzinom krenulo u smjeru parka i usput pokupilo nekoliko automobila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija Teška nesreća kod Sesveta: Autobus udario ženu, preminula je Screenshot Izvlačili ga vatrogasci VIDEO Subotnje ludilo kraj Velike Gorice: Napio se i ukrao autobus, pa sletio u kanal

Autobus je prvo udario u mladića, zatim u djevojku te se nastavio kretati sve dok se nije zaustavio udarom u drvo. 19-godišnji mladić na mjestu je ostao mrtav, a teško ozlijeđena 19-godišnjakinja preminula je na odjelu reanimacije u bolnici.

Svjedoci tvrde kako je poginula djevojka u zadnjem trenutku odgurnula sestru od sebe i tako joj spasila život. 19-godišnjakinja je s lakšim ozljedama glave prevezena u bolnicu.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene