Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vijetnam

Autobus sletio s mosta, najmanje 34 osobe mrtve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 34 osobe su poginule, a njih još najmanje 20 je ozlijeđeno u nesreći autobusa u Vijetnamu koji je sletio s mosta u provaliju i završio u rijeci.

Vijetnanmski informativni portal VNEexpress je objavio kako se nesreća dogodila u središnjem dijelu Vijetnama kada je autobus sletio s mosta između pokrajina Dak Nonga i Daklaka i pao u rijeku Serepok. Uz 34 poginula putnika, još ih je 25 ozlijeđeno.

Pročitajte i ovo Spašavanje žene koja kamionom visi s mosta Uspješno spašena VIDEO Nakon ovoga može slaviti novi rođendan: Kamionom probila zaštitnu ogradu mosta i ostala visjeti na više od 20 metara Ilustracija Tragedija Teška nesreća kod Sesveta: Autobus udario ženu, preminula je

'Prvi dio autobusa je deformiran i potpuno je pod vodom, operacija spašavanja je time iznimno otežana', rekao je čelnik mjesne policije.

Vijetnam ima jedno od najgorih statistika prometnih nesreća u svijetu. U prva četiri mjeseca ove godine u zemlji je u prometu poginulo 3.100 ljudi. Iako je brojka zastrašujuća, ona je 30 posto manja nego u isto doba prošle godine. (HIna)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene