Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Neplanirani odmor'

Austrijski veleposlanik suspendiran jer je pretukao suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrija je privremeno suspendirala s dužnosti svog diplomatskog predstavnika na Kosovu veleposlanika Waltera Mariu Stojana nakon što je pretukao svoju suprugu, piše dnevnik na albanskom Zeri.

'Austrijski veleposlanik u Prištini Walter Maria Stojan poslan je privremeno na neplanirani odmor', rekao je diplomatski izvor prištinskom dnevniku. Udaljavanje veleposlanika s Kosova rezultat je burne reakcije u Austriji nakon što je informacija da je pretukao suprugu Irinu Stojan Kariskowu dospjela u javnost.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici Ilustracija VELIKA AKCIJA SPAŠAVANJA Drama u Austriji: Lavina zatrpala ljude, najmanje dvoje poginulih, helikopteri nadlijeću područje

Prištinski dnevnik Express prvi je izvijestio o incidentu u tekstu 'Brutalni veleposlanik' u kojem je naveo da je supruga veleposlanika zatražila liječničku pomoć u hitnoj pomoći u Prištini nakon što je zadobila nekoliko udaraca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene