Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Austrija: Uhićen muškarac povezan s napadačem na veleposlanstvo SAD-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijska je policija privela muškarca povezanog s jučerašnjim uhićenjem Bošnjaka koji je u zgradu američkog veleposlanstva u Beču pokušao ući s naprtnjačom punom eksploziva.

Ustvrđeno je da privedeni muškarac poznaje uhićenog Bošnjaka te da i on živi u Tullnu blizu Beča.

Pročitajte i ovo Ukrajinci napali Rusiju Krim, Krasnodar, Belgorod Ukrajina ispalila na Ruse američke projektile: U napad poslali i 60 kamikaza, eksplozije u rafineriji Slika nije dostupna Napadač na veleposlanstvo u Beču rođen u Brčkom

List Kurirer prenosi da je jučer uhićeni Bošnjak, policajcima rekao kako danas privedeni muškarac također živi u Tullnu blizu Beča te da mu je on predao ruksak i kazao mu da ga unese u zgradu američkog veleposlanstva.

Kurier također prenosi i komentar austrijskog policajca koji je rekao da jučer privedeni Bošnjak odaje dojam "psihički neuravnotežene" osobe te da je njegova izjava bila "vrlo konfuzna". U njegovu je ruksaku pronađena knjiga koju bosanski muslimani čitaju tijekom ramazanskog posta.

Glasnogovornica policije potvrdila je informaciju o uhićenju drugoga muškarca, no dodala je kako za sada nema nikakvih dokaza da je on potaknuo potencijalni napad.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene