Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Nova neugodnost

Australska premijerka ponovno na meti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim po političkim potezima, australska premijerka Julia Gillard ostat će zapamćena i po neugodnostima, koje su joj priuštili sunarodnjaci. Drugi put u mjesec dana gađali su je - sendvičem!

Drugi put u mjesec dana australska je premijerka Julia Gillard bila meta sendviča. Učenik ju je pogodio u ruku tijekom njezina posjeta školi u Canberri. 'Vjerojatno je pomislio da sam gladna', kratko je komentirala australska premijerka.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Slika nije dostupna Povratak bivšeg premijera Australska premijerka podnijela ostavku!

>>A najsretnija razvijena zemlja na svijetu je...

No premijerki Gillard,  to nije jedina nezgoda. Tijekom službenog posjeta Indiji potpetica joj je zapela u travi, a ona završila na podu.

'Sve je u redu, dobro sam. Muškarci koji nose ravne cipele cijeli dan, svaki dan, ne znaju da vam se, kad nosite visoku potpeticu, može dogoditi da se zabode u meku travu,  pa kad pokušate izvući nogu van, cipela ostane, a ostatak ste vidjeli', tada je komentirala australska premijerka.

Bez cipele je ostala i u demonstracijama u glavnom gradu Canberri. Dok je dodjeljivala nagrade povodom Nacionalnog dana Australije, napali su je Aboridžini. 'Zahvaljujući' suprugu i njegovom neprimjerenom vicu o prostati, ponovno se našla pod povećalom javnosti.

Našaliti se zna i ona. Ozbiljna lica i glasa, stala je pred TV kamere, pa sunarodnjacima priopćila da stiže smak svijeta. Šala je podijelila javnost. No, da Julia Gillard nije uobičajena političarka, moglo se vidjeti još tijekom predizborne kampanje. Tada je čak i krokodil u zoološkom vrtu birao između dvoje izbornih kandidata i prognozirao pobjedu Julie Gillardi. I Australija je doista dobila prvu premijerku u povijesti zemlje.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene