Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragična sudbina

Policija otkrila tko je djevojčica čiji su ostaci pronađeni u koferu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australska policija uspjela je riješiti slučaj dvogodišnje djevojčice čiji su ostaci pronađeni prošlog srpnja u koferu odbačenom uz autocestu.

Djevojčica je identificirana kao Khandalyce Kiara Pearce (2), a njezina majka, Karlie Jade Pearce-Stevenson (20), također je ubijena. Njezini su ostaci pronađeni prije pet godina u jednoj šumi u New South Walesu, piše Sky News.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Teroristički čin Akcija nakon što je biskup brutalno izboden: Uhićeno sedmero tinejdžera, oglasila se policija Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac

Mjesta na kojima su pronađena tijela majke i kćeri udaljena su 1100 kilometara, a u australskoj policiji priznaju kako su šokirani ovim strašnim zločinom. Pozvali su građane da im pomognu u njegovom rješavanju.



Šuma u kojoj je pronađena majka djevojčice ista je ona u kojoj je svojedobno jedan od najpoznatijih australskih serijskih ubojica, Ivan Milat, podrijetlom Hrvat, pokopao najmanje sedam svojih žrtava. Za zločin je osuđen 1996. godine i služi sedam doživotnih kazni zatvora.

STRAVA NA AUTOCESTI Zastrašujuć prizor u napuštenom koferu

Karlie je posljednji put viđena 8. studenog 2008. godine dok je vozila automobil u blizini svoga grada. S njom u autu bila je i kćer Khandalyce. Kofer u kojem je pronađena djevojčica bio je pun njezine odjeće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene