Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez trajnih posljedica

Australija: Rotvajler dječaku slomio lubanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petogodišnjeg dječaka iz Australije kritično je ozlijedio obiteljski pas rotvajler, slomivši mu ugrizima lubanju.

Nesretno dijete prevezeno je u bolnicu u Melbourneu, s kritičnim teškim ozljedama glave, a policija vjeruje kako otac dječaka nije čuo zapomaganje sina, jer je u vrijeme napada obiteljskog psa, kosio travu oko kuće, pišu australski mediji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAKON 9 MJESECI Najzatvoreniji grad na svijetu iziašao iz lockdowna: Masovno slavlje u restoranima i barovima, ljudi pljeskali s balkona... Slika nije dostupna I DALJE VISOKE BROJKE Izlaze iz najdužeg lockdowna na svijetu: Kafići i restorani pune zalihe, maske obvezne i na otvorenom...

'Vjerujemo kako je dječakov otac kosio travu iza kuće te da nije shvatio da je pas zapravo zgrabio dječakovu glavu, sve dok nije vidio kako ga rotvajler grize. Dječak se nalazi pri svijesti i na svu sreću, kako nam je rečeno, neće imati trajne posljedice od napada psa', rekao je policijski narednik Tom Brown, istaknuvši kako je sve moglo završiti i puno gore.

'Pas je oduzet obitelji i ona će odlučiti njegovu daljnju sudbinu, no što se nas tiče, radi se samo o vrlo nesretnom slučaju', zaključio je Brown.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene