Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljska drama

MAJKA SINA ZATVORILA U KAVEZ 'To je čudovište'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australka iz Queenslanda ima sina koji je ovisnik o teškim drogama i kako bi ga zaštitila od njega samog, dala je napraviti čelični kavez u kojem se njezin sin odvikava na iznimno težak način, ali i prema vlastitom traženju.

Kavez u kojem majka drži 17-godišnjeg sina Wileyja, koštao je 3.000 dolara i nalazi se usred njihovog doma, a u njemu se zapravo nalazi relativno normalna unutrašnjost, poput svake druge sobe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otkrivao službene tajne Policajac iz istraga otkrivao gdje dileri drže drogu pa ju s dvojicom suradnika krao i prodavao Ilustracija U više država Trojica Hrvata prošvercala stotine kilograma droge po Europi, USKOK otkrio kako su to učinili

Sin je naime, zatražio od majke da se prema njemu odnosi kao prema zatvoreniku, kako bi ga zaustavila da izgubi kontrolu tijekom apstinencijske krize.

"Plakao je u krevetu i vrištao za pomoć. Rekao mi je, mama, mama, moraš zaključati kavez, moraš zaključati vrata", priča njegova majka, a prenosi news.com.au.

OPREZ - SVE JE BLIŽE! Opasna misteriozna droga koja ljude pretvara u 'zombije'

"Radije ću majku doživljavati kao zatvorskog čuvara, nego biti u pravom zatvoru. Uložila je puno truda i potrošila puno novca", rekao je Wiley.

Stručnjaci ipak ne misle tako. Sam Biondo, šef Viktorijanskog udruženja za alkohol i drogu (VAADA), rekao je kako smatra da je navedena situacija neobična, ali i "kriva na mnogo načina".

Pojasnio je da u Australiji postoji ozbiljno ograničenje na programe liječenja od ovisnosti o drogama, a kao rezultat toga, obitelji su ostavljene nositi se s posljedicama na svoju ruku.

"Ljudi će pokušati bilo što. To je znak očaja i muke koju osjećaju najbliži članovi obitelji žrtve. No to nije primjereno", smatra Biondo.

Majka i dalje tvrdi kako je morala pribjeći ekstremnim mjerama da bi zaštitila sina. "Dok ne vidite bijesnilo kojeg izaziva 'ice' iz prve ruke, zapravo nemate pojma s čim se nosite. To je čudovište", zaključila je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene