Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svećenik ga poslao liječniku

Australija: Liječnik mu propisao lijek za homoseksualnost!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mark Craddock, liječnik iz Sydneyja proglašen je krivim zbog neprofesionalnog ponašanja tijekom liječenja svog 18-godišnjeg pacijenta.

U pismu koje je uputio Žalbenoj komisiji, tinejdžer je napisao kako mu je, kada je otkrio da je homoseksualac, njegov svećenik rekao da 'može ići na liječenje', stoga je osamnaestogodišnjak posjetio dr. Craddocka koji mu je propisao Cyprostat-lijek koji se koristi za liječenje raka prostate. Zanimljivo je da su 75-godišnji radiolog i pacijent pripadnici konzervativne kršćanske skupine 'Exclusive braće' koja izbjegava televiziju, radio, internet i glasovanje, piše Daily Mail.

>> Danska odobrila vjenčanje homoskesualaca u crkvama

Povjerenstvo je zaključilo da liječnik nije pregledao fizičko stanje pacijenta, niti je pregledao njegov karton. Nije se potrudio ni dogovoriti s pacijentom za dodatne preglede ako bude imao kakve nuspojave. 'Ishod ovog istraživanja je bio takav da je doktor Craddock proglašen krivim zbog neprofesionalnog ponašanja. Zbog takvog je ponašanja kažnjen, a navodno je sve i priznao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Lijekovi, ilustracija samo u prvom valu pandemije Kontroverzni lijek za malariju kojeg je protiv COVID-a koristio i Trump vjerojatno uzrokovao više od 17.000 smrti Ilustracija Opskrba nije ugrožena S tržišta se povlači serija lijekova: HALMED objavio zašto

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene