Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštećeno više od 200 osoba

Australac optužen za tajno snimanje osoba u javnim toaletima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Sydneya optužen da je tajno, u javnim toaletima snimio više od 200 osoba, među kojima su bili i maloljetnici, na sudu je rekao da je to radio zbog "vlastita seksualnog zadovoljstva", izvijestio je u srijedu sud.

Četrdesetgodišnji Benjamin Moorhouse navodno je tijekom veljače i ožujka postavio tajne kamere ispod umivaonika u javnim toaletima na nekoliko željezničkih postaja i u trgovačkom centru u Sydneyu i okolici, stoji u priopćenju suda.

Pročitajte i ovo Ilustracija od Australije Europska vojna sila nabavlja više od 100 oklopnih vozila seizmograf epicentar u Crnoj Gori VIDEO Trese se regija, objavljene prve snimke jakog potresa: Pogledajte kako je to izgledalo na benzinskoj postaji i Stradunu

Uhićen je 22. ožujka, a optužnica ga tereti po pet točaka za nedopušteno i kažnjivo snimanje osoba u privatnim trenucima zbog "vlastita seksualnog uzbuđenja i zadovoljenja pohote".

Dvije točke daju dodatnu težinu optužnici, s obzirom na to da je među snimljenim osobama i dvoje maloljetnika, mladić i djevojka mlađi od 16 godina.

Moorhouseov je odvjetnik kazao da će njegov klijent priznati krivnju po svim točkama optužnice.

Lokalni mediji pišu da se optuženik u srijedu pojavio pred sudom, a jamčevina mu omogućuje da bude na slobodi. Ponovno ročište zakazano je za 31. svibnja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene