Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nada se uspjehu

Assange u travnju objavljuje knjigu: 'Bit će to vrlo osobno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utemeljitelj WikiLeaksa Julian Assange izvijestio je kako će u travnju u Velikoj Britaniji objaviti 'vrlo osobnu' knjigu u kojoj će čitateljima ponuditi priču o svojoj borbi čiji je cilj, kako tvrdi, uspostavljanje novih odnosa među narodima i njihovim vladama.

'Nadam se da će ta knjiga biti jedan od ključnih dokumenata našeg naraštaja', rekao je Julian Assange. Knjiga će izaći u izdanju male škotske izdavačke kuće Canongate Books iz Edinburgha, s kojom je potpisao ugovor. 'U toj vrlo osobnoj knjizi, opisat ću našu borbu čiji je cilj uspostavljanje novih odnosa među narodima i njihovim vladama', rekao je u kratkoj izjavi Assange.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Može se braniti sa slobode Assange na slobodi: Nastavljam sa svojim poslom Slika nije dostupna 'Može nanijeti štetu s bliskim saveznicima' State Department iščekuje novu objavu Wikileaksa

>> Assange piše autobiografiju za 1,2 milijuna eura

Prva knjiga Juliana Assangea otkrit će filozofiju WikiLeaksa, uz priču o fascinantnom životu čovjeka koji nas je prisilio da radikalno razmislimo o nekim temeljnim ljudskim idejama poput transparentnosti, demoracije, vlasti i moći, rekao je glavni izdavač Canongatea Alfred A. Knopf. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene