Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pročišćeno od terorista'

Assadove snage ušle u planinsko uporište pobunjenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vojne snage predsjednika Bašara al-Assada zauzele su grad Haffu na zapadu Sirije.

U grad su ušli nakon žestokih borbi s pobunjenicima koji su do sada Haffu smatrali jednom od svojih utvrda. Iz vlade poručuju kako je Haffa ‘pročišćena od terorista’ te kako se mir vratio u taj planinski grad.

Pročitajte i ovo Napad u Damasku jedna ozlijeđena U napadu Izraela oštećeno iransko veleposlanstvo, izvori tvrde: "Eliminiran je zapovjednik Iranske revolucionarne garde" Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih

Međunarodna zajednica strahuje kako je to ‘pročišćavanje’ zapravo masakr, a sirijska opozicija također je u strahu kako će se Assadove pristalice iživljavati na stanovnicima Haffe.

>> Assadove snage na tenkovima kao žive štitove voze djecu!

UN-ovi promatrači još su jučer pokušali doći do Haffe kako bi izvidjeli stanje u gradu no morali su odustati od tog plana kada je iz nepoznatog smjera zapucano po njima, javlja BBC.

Obje sukobljene strane odbijaju priznati kako se u Siriji vodi građanski rat. Assad tvrdi kako se njegove snage bore protiv terorista dok pobunjenici tvrde kako samo pokušavaju obraniti svoju mirnu pobunu. (Agencija VLM) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene