Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavljene promjene

Assad nakon 48 godina ukida izvanredno stanje?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Sirije najavio je kako će u dva naredna dana objaviti važne promjene.

Farouq al Shara, potpredsjednik Sirije, za libanonsku televiziju je rekao kako se sprema objaviti 'važne odluke' u nekoliko narednih dana.  Predsjednik Sirije Bashir al Assad dodao je kako će s novim stanjem stanovnici Sirije biti zadovoljni. Izvor Sky Newsa tvrdi kako se radi o prekidu izvanrednog stanja, koje je u Siriji na snazi 48 godina.

Pročitajte i ovo Napad u Damasku jedna ozlijeđena U napadu Izraela oštećeno iransko veleposlanstvo, izvori tvrde: "Eliminiran je zapovjednik Iranske revolucionarne garde" Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih

Assad je nedavno oslobodio 260 zatvorenika, uglavnom Islamista te još na slobodu pustio 16 političkih aktivista koji su bili uhićeni tijekom prosvjeda u Daraai.

>> Sirija: Zapaljeno sjedište vladajuće stranke i policijska postaja

Sirijske snage sigurnosti izvijestile su da kontroliraju prosvjednike u jugozapadnom gradu Daraai, piše Sky News. Najmanje je 61 osoba smrtno stradala u prosvjedima u Siriji koji traju zadnjih 10-tak dana. Predsjednik Assad susreo se tako s najvećim izazovom u svojih 11 godina vladanja državom.

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene