Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popravlja imidž

Assad dijelio pomoć građanima Homsa koji je ON bombardirao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sirijski predsjednik Bashar Assad i njegova supruga odlučili su popraviti svoj imidž u javnosti, te su se pridružili volonterima koji su dijelili humanitarnu pomoć građanima bombardiranog Homsa.

Snimke sirijskog predsjednika Assada i njegove supruge Asme kako pripremaju pakete s hranom za građane umištenog Homsa prikazana je na nacionalnoj televiziji nakon što se saznalo da su putem Interneta naručivali velike količine luksuznih proizvoda dok im zemlja, doslovce, gori.

Pročitajte i ovo Stradali humanitarci u Gazi Nižu se osude i reakcije Osnivač humanitarne organizacije čije je članove ubila izraelska vojska: "Ovo je bio izravan napad" Hrvatski Crveni križ pomaže u potresu Zahvala od srca Hrvatski Crveni križ uputio apel za pomoć stradalima u potresu u Turskoj i Siriji: Otvoren donacijski telefon

Bashar i Asma Assad pridružili su se stotinama volontera koji su za građane bombardiranog Homsa pakirali brašno, šećer, ulje i tjesteninu. Podsjećamo vas kako je upravo Assad sa svojim snagama zaslužan za bombardiranje Homsa.

Snimka je, prigodno, izašla u trenu kada je UN započeo sa žestokom kritikom Assada zbog nepridržavanja roka za prekid vatre. Glavni tajnik UN-a Ban Ki-Moon zaključio kako je Sirija odaslala jasan signal o tome što misli o uspostavi mira na svom području, piše Daily Mail.

Prošle godine je Asma Assad pojavila se u glamuroznom izdanju na naslovnici časopisa Vogue u isto vrijeme kada je njen suprug nasilno ugušio prodemokratske prosvjede u Siriji. Te fotografije sada su glavni akteri kampanje koju predvode supruge ambasadora UN-a iz Velike Britanije i Njemačke. Glamurozne fotografije Assadove supruge stavili su kraj fotografija poginule i sirijske ranjene djece, te na taj način odašilju poruku o odnosu Assadovih prema situaciji u njihovoj zemlji.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene