Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Arogantna kći dužnosnika Korean Aira puštena iz zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kći predsjednika uprave Korean Aira, koja je izazvala prošle godine skandal kada je prisilila zrakoplov na povratak s piste zbog pogrešno posluženih grickalica, puštena je iz zatvora nakon što joj je presuda u žalbenom postupku preinačena, prenose mediji.

Cho Hyun Ah (40) koja je i sama do incidenta bila visokopozicionirana u tvrtki, puštena je nakon pet mjeseci zatvora odlukom žalbenoga suda koji je potvrdio optužbe da je mijenjala rutu zrakoplova, ali joj je smanjio kaznu s godinu dana na deset mjeseci i potom pretvorio u uvjetnu, objavila je agencija Yonhap.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulog za budućnost Tvrtka svojim radnicima plaća 70.000 eura po bebi kako bi ih potaknula da imaju djecu Zrakoplov aviokompanije Finnair Mnogi izrazili zabrinutost Potez aviokompanije izazvao val kritika: Vagali putnike prije ulaska u zrakoplov

Kći predsjednika južnokorejske aviotvrtke osuđena na godinu zatvora

Nju je u veljači prvostupanjski sud osudio na jednogodišnju kaznu zatvora.

Cho je pobjesnila na letu Korean Aira iz New Yorka 5. prosinca kad joj je domaćin leta poslužio oraščiće u vrećici umjesto na tanjuriću.

Cho, koja je tada bila potpredsjednica tvrtke, naredila je pilotima da vrate zrakoplov do zgrade u zračnoj luci John F Kennedy u New Yorku i izbacila je voditelja domaćica zrakoplova. (hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene