Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ratovi zvijezda

Terminator opet ismijao Trumpa: Evo što mu je poručio Schwarzi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novo poglavlje u ratu između nekadašnjih dobrih prijatelja - američkog predsjednika Donalda Trumpa i bivšeg guvernera Kalifornije i glumca Arnolda Schwarzeneggera.

Arnold Schwarzenegger se u utorak putem Twittera narugao nikad nižem rejtingu američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Živahno u SAD-u Prvi put u 150 godina republikanci izglasali opoziv ministra, demokrat će zamijeniti lažljivca u Kongresu Ivica Puljić, dopisnik Al Jazeere IVICA PULJIĆ IZ SAD-A Analiza unutarstranačkih izbora u SAD-u: Borba za kandidaturu i može li Nikki Haley ugroziti agresivnog Donalda Trumpa?

Bivši guverner Kalifornije i glumac u video snimci je bocnuo Trumpa: "Donalde, ocjene su tu, a ti si potonuo", rekao je republikanac koji nije Trumpov pristaša. "Wow, sad si na 30?"

Trumpov dnevni rejting potpore građana, po anketi Gallup, ovog je vikenda bio samo 37 posto, što je najniža razina potpore do sada, a u usporedbi s bivšim predsjednicima - jad i bijeda, piše The Washington Post.

37 posto potpore je niže nego što je Barrack Obama doživio u bilo kojem trenutku svog mandata.

Schwarzenegger se osvrnuo i na predloženi savezni proračun za 2018. u kojem su srezana sredstva Agenciji za zaštitu okoliša i State Departmentu, a rezovi nisu zaobišli ni popularne programe pomoći poput "Meals on Wheels".

"Što si očekivao? Mislim, uzeo si izvanškolske programe djeci i "Meals on Wheels" siromašnima. To nije ono što si najavljivao u kampanji kada si govorio "učinimo Ameriku ponovno velikom". Ma daj. Pa tko te to savjetuje?", rekao mu je Schwarzenegger.

U tvit je stavio i link na neprofitnu oraganizaciju After-School All-Stars, koju je Schwarzenegger i osnovao, i Trumpu predložio da zajedno posjete školu Hart Middle School u Washingtonu.

"Dat ću ti savjet, odi u tu školu, ovdje je u Washingtonu, samo nekoliko kilometara od Bijele kuće. Ja ću te odvesti tamo da možeš vidjeti kakav fantastičan posao rade za tu djecu. Idemo, može?", napisao je Terminator. 

Trump za sada, ništa nije odgovorio. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene