Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi dokazi

Arkanovo ubojstvo naredio Slobodan Milošević?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema neslužbenim informacijama pojavili su se novi dokazi u slučaju ubojstva Željka Ražnatovića.

Srbijanski mediji raspisali su se o novim dokazima u slučaju ubojstva Željka Ražnatovića Arkana u siječnju 2000. godine. Neslužbeni izvori kažu kako je razlog Arkanova ubojstva bilo njegovo potencijalno svjedočenje pred Haškim tribunalom te susret s jednim visoko pozicioniranim zapadnim dužnosnikom o čemu je svjedočilo više osoba, piše B92.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid i Josip Pavliček - 4 Kako će utvrditi uzrok smrti? Kriminalist o monstruoznom zločinu u Srbiji i je li bilo propusta policije: "Postoje indikatori..., a ubojice imaju svoj svijet" Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 1 Ogromna tuga u Srbiji FOTO Prizori koji trgaju srce: Stanovnici Bora opraštaju se od Danke, djeca ostavljala balone i igračke

U Beogradu otvoreni Arkanovi sefovi

Iako su neki mediji pisali kako postoje sumnje da je Arkanovo ubojstvo naredio sam Slobodna Milošević, B92 piše kako za to ne postoje nikakve potvrde. Iako se sumnja da je Miloševićev režim stajao iza mnogih drugih ubojstava, kao službeni nalogodavac pojavljuje se samo u presudi za ubojstvo Ivana Stambolića i za atentat na Vuka Draškovića u Budvi.

Aktualna srbijanska vlast najavila je kako je stiglo vrijeme da se razriješe sva neriješena ubojstva iz devedesetih godina među kojima ističu slučaj Slavka Ćuruvije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene