Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebrza i prežestoka

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Pregazila dečka nakon što je doznala da je HIV pozitivan!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je doznala da je njezin dečko HIV pozitivan 43-godišnja žena sjela je u svoj crveni Mustang i jednostavno ga - pregazila.

Muškarac je u trenutku kada je Misty Lee Wilke naletjela na njega bio na biciklu. Kada ga je udarila automobilom odletio je u zrak, preletio preko haube i cijelog automobila. 43-godišnjakinja se s mjesta događaja jednostavno odvezla, a muškarac je ostao ležati na cesti. Sve je snimila nadzorna kamera postavljena na jednoj kući u susjedstvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Višemjesečna istraga Horor u SAD-u: Pronađen nelicencirani laboratorij s dvadesetak zaraznih virusa, neki su nam dobro poznati Ilustracija Nesnosne vrućine Pali pa završili na odjelu za opekline: Pacijenti nakon dodira s asfaltom izgledaju kao da su bili u požaru

Wilke je ostavila automobil na benzinskoj postaji i nazvala policiju da ispriča svoju stranu priče, navodi se u policijskom izvješću. Policajcima je ispričala da joj se smijao nakon što je doznala da je HIV pozitivan te da je izvukao nož i porezao joj ruku dok su se svađali.

Izubijani muškarac je pretrpio prijelom kralješka i traumu glave, izvijestila je policija.

Wilke je optužena za pokušaj ubojstva 2. stupnja, težak napad i bijeg s mjesta nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene