Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga je u tijeku

Arizona: Najmanje devet osoba se utopilo, uključujući i dvoje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje devet osoba utopilo se u rijeci u američkoj saveznoj državi Arizoni, kada je grupu plivača savladala velika bujica koja je posljedica obilnih kišnih padalina u tom sušom pogođenom području, objavila je lokalna policija.

Lokalne vlasti tragaju za preostalim nestalima nakon nesreće u subotu poslijepodne na rijeci Verde u blizini gradića Payson, 145 kilometara udaljenog od glavnog grada Phoenixa, stoji u izjavi ureda šerifa okruga Gila, koji nije dao detaljnije podatke o poginulima i nestalima.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Božena Beber izbivala više od 24 sata Sretan kraj potrage: Nestala 80-godišnjakinja vratila se kući

Lokalni mediji objavili su da se među stradalima nalazi najmanje dvoje djece.

Šerif J. Adam Sheperd kazao je u izjavi da je u tijeku operacija traganja i spašavanja te da su u nju uključeni i helikopter ministarstva za javnu sigurnost države Arizona, kao i članovi lokalnog vatrogasnog društva te zaposlenici državne agencije za šume.

Meterološka služba u Phoenixu oglasila je opasnost od poplava i bujica za većinu Arizone do ponedjeljka navečer, dok se oko sredine idućeg tjedna očekuju nova olujna nevremena. (HINA)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene