Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Informatičari u mirovinu s 32 godine'

Anonymousi upali na stranice suda i izmijenili mađarski ustav

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hakerska skupina Anonymous napala je stranice mađarskog ustavnog suda, te izmijenila ustav onako kako oni misle da bi trebao izgledati.

Pripadnici hakerske skupine Anonymous napali su stranice mađarskog ustavnog suda te pritom izmijenili mađarski ustav koji je postavljen na tim stranicama, prenosi portal Politics.hu.

Pročitajte i ovo Jednokratno novčano primanje za umirovljenike, Ilustracija Jednokratna pomoć Dobra vijest za umirovljenike: Uskoro na račune sjeda novac, provjerite koliko Zoran Milanović i Andrej Plenković - 2 Šokantna zbivanja Svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda

Ustavu su između ostalog dodane stavke prema kojima se informatičari mogu umiroviti s 32 godine, i to uz mirovinu koja iznosi 150 posto njihove plaće.

>> Velika akcija Interpola: Uhićeno 25 hakera povezanih s Anonymousom

Dodan je i paragraf koji tvrdi kako se skupine poput Anonymousa trebaju boriti protiv unutarnjih i vanjskih prijetnji državi. 'Ljudi imaju pravo na eliminaciju tiranije ili pobunu protiv nje', pisalo je između ostalog u hakerskoj inačici ustava, koja nije dugo potrajala te je uklonjena sa stranica ustavnog suda. (Agencija VLM)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene