Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trenuci za pamćenje

Putin, Trump, Macron: Pogledajte koga je Merkel ljubila, a pred kime kolutala očima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka kancelarka Angela Merkel našla se u središtu pažnje svjetskih medija koji se bave njezinim ophođenjem s liderima na summitu G20.

Angela Merkel ne tretira sve goste jednako - s nekima je vrlo srdačna, neki je malo nerviraju, a prema nekima je pak prilično hladna i suzdržana. Sve su to zabilježile kamere tijekom summita G20 koji se održava u Hamburgu. 

Pročitajte i ovo Angela Merkel i Emmanuel Macron (Foto: AFP) Summit G7 Macron se hvalio poklonima i smirivao britanskog premijera, Angela Merkel nasmijala sve savršenim odgovorom novinarki Vladimir Putin (Foto: AFP) Odgovorili na poziv Merkel i Macrona Rusija neće osloboditi ukrajinske mornare: "Berlin i Pariz nas drsko optužuju za kršenja ljudskih prava"

Tako nije prošlo nezamijećeno da je mlađahne predsjednika Francuske i premijera Kanade, Emmanuela Macrona i Justina Trudeaua, vrlo srdačno izljubila, pogotovo Macrona. 

Društvene mreže zabavlja i video njezinog razgovora s Vladimirom Putinom. Putin jako dobro govori njemački, ali Merkel je, dalo se primjetiti, iznerviralo ono što govori jer je zakolutala očima u stilu: "Ajme, opet on..."

Kasnije je zabilježen i trenutak na zajedničkoj fotografiji gdje Merkel gleda prema ruskom predsjedniku s visoko podignutim obrvama i namrgođena kao da joj nije jasno. 

U razgovoru s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom njemačka kancelarka uhvatila se za glavu pa možemo samo nagađati što joj je ovaj rekao.

Nije prošao niti nezamijećen pomalo mlak i suzdržan pozdrav Merkel s britanskom premijerkom Theresom May pa se čini da dvije liderice trebaju još raditi na svojem odnosu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene