Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobično crkveno vjenčanje

Pred stotinama svjedoka udala se za - Isusa Krista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobično vjenčanje odvilo se u crkvi u Fort Wayneu, u američkoj saveznoj državi Indiani. Jessica Hayes (38) udala se za Isusa Krista.

Srednjoškolska nastavnica Jessica Hayes (38), puno je puta promijenila mišljenje oko toga kakvu će vjenčanicu izabrati za posebno vjenčanje u crkvi. Riječ je ne o bilo kakvom vjenčanju, već o udaji za Božjeg sina, a ceremonija u kojoj je SAD dobio još jednu posvećenu djevicu, održana je u Fort Wayneu, u američkoj saveznoj državi Indiani.

Pročitajte i ovo Ilustracija PRIOPĆENJE POLICIJE Mladu Albanku u Zagrebu oteli iz zaručnikove kuće, određen im pritvor Tragedija u Iraku - 9 Potpuni užas VIDEO/FOTO Vjenčanje pretvoreno u veliku tragediju: Više od stotinu mrtvih na vjenčanju u Iraku

Hayes je tako postala jedna 230 posvećenih djevica u SAD-u, koje su se zavjetovale da nikad neće imati seks ili se udati za bilo koga. Tome su prethodile godine molitve i duhovnog samoistraživanja, prenosi Daily Mail.

20 minuta je bio mrtav, a onda se dogodilo čudo - 'Vidio sam čovjeka duge, zamršene kose'

"Učenici su me pitali hoću li, kad se vratim u školu, biti gospođa Hayes, ali ne, ja sam još uvijek gospođica", rekla je novopečena Kristova mladenka. "Ali udana sam za Isusa. Mislim da svi osjećamo poziv za udaju. Pitanje je samo kako i za koga. Stoga, ja sam udana za Krista, a netko drugi za supružnika", pojasnila je Hayes.

Vjenčanju koje je održanu prošle subote u Katedrali bezgriješnog začeća, nazočile su stotine ljudi, ali ne zato što poznavaju mladenku, već zato što su bili zainteresirani za događaj. Sama Hayes bila je zadovoljna posjećenošću njezinog vjenčanja.

"Sretna sam što smo imali toliko svjedoka, jer možda postoje i drugi koje Gospodin zove na taj način i koji su sad čuli za takav život i mogu o njemu razmišljati u svojim molitvama", zaključila je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene