Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što biste vi učinili?

Amerikanka osvojila 759 milijuna dolara na jackpotu, dala otkaz i muči je jedna "teška" odluka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pedeset trogodišnja majka obitelji koja je osvojila 758,7 milijuna dolara odmah je ostavila svoj posao u bolnici dok ne odluči na što će potrošiti najveći jackpot dosad osvojen jednim listićem lutrije u Sjedinjenim Državama.

Ona se zove Mavis Wanczyk i kupila je svoj listić u srijedu poslijepodne, na benzinskoj crpki u svom gradu Chicopeeu, na zapadu Bostona, prekriživši brojeve 6, 7, 16, 23, 26 i dodatni broj 4.

Pročitajte i ovo Ilustracija lova do krova Splićanin koji je osvojio 180 tisuća eura otkrio kako je došao do dobitka Hrvatska Lutrija Nije htjela odustati Osvajačica dobitka javila se u Lutriju i ispričala nešto nevjerojatno: "To mi je bio još veći šok"

Ti su brojevi dani rođenja članova njezine obitelji, rekla je u četvrtak ta majka dvoje djece nervozno žvačući žvakaću na tiskovnoj konferenciji.

Wanczyk prvo treba odlučiti hoće li prihvatiti isplatu punog iznosa kroz 30 godina, ili isplatu 480,5 milijuna dolara odjednom. Powerball USA navodi da dobitnici velikih iznosa izabiru jednokratnu isplatu.

Najveći jackpot dosad izvučen je u siječnju 2016. godine i iznosio je 1,58 milijarde dolara.

No ta su tri listića imala pet pogođenih brojeva i dopunski broj pa se zgoditak morao dijeliti. Svaki je osvojio po 528,8 milijuna dolara. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene