Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži se naoružani bjegunac

Amerikanac pobio četiri člana obitelji na Dan zahvalnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka policija traga za muškarcem koji je na večeri povodom Dana zahvalnosti pobio četiri člana svoje obitelji na Floridi.

Žrtve 35-godišnjeg Paul Michaela Merhigea su njegova nećakinja 6-godišnja djevojčica, ubijena u njezinom krevetu, ubojičine dvije sestre blizanke i njegova 76-godišnjeg tete. Motiv ubojstva još nije poznat. Policija je objavila da je peta žrtva, ubojičin šogor, na liječenju u bolnici.

Pročitajte i ovo Uragan poharao Floridu - 1 Opasnost još nije prošla VIDEO/FOTO Uragan Idalia poharao Floridu: Val od gotovo 5 metara potopio naselje, stotine tisuća ljudi bez struje Srušio se helikopter na zgrade na Floridi Užas na Floridi VIDEO Spasilački helikopter srušio se na zgradu: Dimio se, okretao u zraku i pao - ima mrtvih i ozlijeđenih

Merhige je prvo napustio kuću da bi se vratio s puškom i počeo pucati. Ne zna se što je ubojicu nagnalo na ovakav čin a poznato je i da nije nikada bio kažnjavan. Otac ubijene djevojčice nije živio s njima. 'Bog je u to mao tijelo stavio jako puno slatkoga. Ona je bila naš život. Ne znam kako ćemo se ikada oporaviti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene