Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kuba spremna na dijalog

Američki parlamentarci s Fidelom Castrom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kubanski čelnik Fidel Castro primio je grupu američkih parlamentaraca koji su doputovali u petodnevni posjet Kubi kako bi se zauzeli za promidžbu dijaloga između vlade predsjednika Baracka Obame i Havane.

'Troje članova kongresa pozvano je u Havanu na razgovor s bivšim predsjednikom Kube Fidelom Castrom, a izaslanstvo vodi Barbara Lee', rekao je predstavnik te skupine za France presse. Članovi izaslanstva prethodno su razgovarali s aktualnim predsjednikom države Raulom Castrom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Castro 'mekog' srca Uz Castrov 'blagoslov' otvoren Katolički centar na Kubi Slika nije dostupna Castro zaključio 'Kubanski ekonomski model više ne funkcionira'

>> Nova fotografija Fidela Castra s dominikanskim predsjednikom

Tijekom sastanka u Havani, Raul Castro izjavio je kako je 'Kuba spremna na dijalog o svim pitanjima' s Washingtonom, no samo ako oni budu održani na istoj razini, stoji u službenom kubanskom priopćenju.

'Tijekom razmjene mišljenja razgovaralo se o nizu pitanja, o potencijalnom budućem razvoju bilateralnih odnosa i ekonomskih odnosa, pošto je u SAD-u na vlast došla nova administracija' Baracka Obame, stoji u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene