Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ipak popustio

Američki kongresnik Weiner dao ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki kongresnik Anthony Weiner, uhvaćen u slanju lascivnih slika ženama, u četvrtak je dao ostavku i tako završio višetjedni skandal koji je naštetio i njegovoj demokratskoj stranci.

'Nadao sam se da ću moći nastaviti raditi posao za koji su me građani moga okruga izabrali, a to je borba za srednju klasu i one kojima je teško', rekao je Weiner novinarima u brooklynskome centru za starije gdje je prije dvadeset godina objavio i namjeru da se kandidira u gradsko vijeće New Yorka.

'Nažalost, stvorio sam takav nered da je to postalo nemoguće i zato danas objavljujem povlačenje iz Kongresa', rekao je, a doimao se smiren. Prije deset dana u suzama je priznao svoje online izgrede.

Nekad su ga smatrali budućom zvijezdom demokrata i očekivali da se kandidira za newyorškoga gradonačelnika. Weiner je odluku o povlačenju objavio sam, uz njega nije stajala supruga. O svojoj je budućnosti rekao: 'U politiku sam ušao kako bih omogućio da se čuju mnogi koji se ne čuju. Sad ću potražiti druge načine da iskoristim svoj dar'.

Weiner je već treći kongresnik koji je ove godine odstupio zbog seksualnog skandala. (Hina)

Pročitajte i ovo Humanitarna pomoć - 4 Zemlje suspendirale pomoć Skandal trese UN: Zaposlenici Agencije za pomoć palestinskim izbjeglicama pomagali militantima Hamas Slika nije dostupna Opet u seks skandalu! Želi biti gradonačelnik New Yorka, ali NAKON OVOG...

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene