Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opaske tijekom govora

Američki kongresnik iz odbora za znanost odbacuje evoluciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki republikanski kongresnik Paul Broun, član odbora za znanost Zastupničkog doma, odbacio je evoluciju, teoriju o Velikom prasku i embriologiju kao laži koje dolaze ravno iz pakla.

Zastupnik iz Georgie, a navedene opaske je napravio tijekom govora u jednoj baptističkoj crkvi, javlja list The Guardian. Broun, inače liječnik, je rekao da je kao 'znanstvenik' pronašao podatke koji pokazuju da Zemlja nije starija od 9.000 godina te da je stvorena za šest dana. Znanost smatra da je Zemlja stara 4,5 milijarde godina.

>> Romney: Zbog Obamine vanjske politike Ameriku se manje uvažava i poštuje

Broun je također rekao kako teorije glede podrijetla svemira i evolucije predstavljaju 'laži kako bi se nastojalo zadržati mene i sve ljude koje su to poučavali od razumijevanja da trebaju spasitelja'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija Danas je Dan D Prijeti li SAD-u unutarnji sukob? Guverner se zainatio, stigla mu je ogromna podrška, čeka se Bidenov potez Ruski vojnici Stigao odgovor Moskve Rusija odbacila ozbiljne optužbe Bijele kuće: "To je mogla smisliti samo osoba s razbuktalom maštom"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene