Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doživio avionsku nesreću

Američki pisac Richard Bach i dalje kritično

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki pisac Richard Bach, autor Galeba Jonathana Livingstona, bestselera iz sedamdesetih, i dalje se nalazi u kritilčnom stanju u bolnici u Seattleu u kritičnome stanju nakon što je kao pilot malog zrakoplova doživio nesreću pri slijetanju.

Bacha (78) liječe u Medicisnkome centru Harborview u Seattleu, a osoblje bolnice kaže kako mu je stanje nepromijenjeno.

Pročitajte i ovo Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila

>> Pilot i pisac Richard Bach stradao u zrakoplovnoj nesreći

Njegov zrakoplov Easton Gilbert Searey srušio se na travnatu pistu otoka San Juana uz sjeverozapadnu obalu Washingtona pošto je stajnim trapom zakvačio električni kabel. Bach je visio naglavce na pojasu, objavili su iz šerifova ureda u San Juanu.

Turisti su ga oslobodili iz teško oštećena jednomotorca iz 2008., a helikopterom je prevezen u bolnicu. On živi na obližnjem otoku Orcasu.

Pripovijetkom Galeb Jonathan Livingston objavljenom 1970. za dvije je godine stigao na vrh njujorške liste bestsellera. Priča je to o hrabru galebu koji želi postati najbolji letač i zato ga galeblji klan izopći. Film je po tome djelu snimljen 1973. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene