Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimljena u šetnji

Amanda Knox već ima novu ljubav!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo nekoliko tjedana nakon što je oslobođena optužbi za ubojstvo Meredith Kercher i povratka u SAD Amanda Knox već je pronašla novu ljubav.

24-godišnja Amanda Knox se, kako se čini, polako prilagođava 'normalnom životu'. Nasmiješena, izgledala je potpuno opušteno u šetnji s novim dečkom Jamesom Terranom čije slike možete pogledati ovdje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ključna pitanja ostala bez odgovora Amanda Knox je oslobođena - tko je ubojica? Slika nije dostupna Pravna bitka na pomolu Treća presuda: Je li Amanda Knox ubila Meredith Kercher?

>> Amanda Knox prvi put viđena u javnosti

Amanda i student klasične gitare James prošetali su ruku pod ruku po Azijskoj tržnici Uwajimaja u Seattleu kako bi kupili hranu, piše Mirror.

Amanda i James navodno su stari prijatelji koji se poznaju dugi niz godina, a prvi put su zajedno snimljeni u šetnji krajem prošlog mjeseca.

Bivši dečko Amande Knox, Talijan Raffaele Sollecito, nedavno je izjavio kako bi se uskoro mogli opet susresti te da 'jedva čeka da joj pogleda u oči'. Ipak, kasnije je kazao kako neće obnoviti svoju vezu: 'Među nama je što se toga tiče gotovo. I dalje prema njoj osjećam jaku privrženost, no to je sve. Želim joj svu sreću na svijetu'.

Knox je nedavno ponovno bila izložena pokudama obitelji Meredith Kercher. Njezin otac John Kercher se obrušio na 24-godišnjakinju nakon što je snimljena kako odlazi na Halloween party na dan četvrte obljetnice Meredithine smrti.

'Mislim da je time pokazala svoju bezosjećajnost. Obljetnica smrti je vrlo teško vrijeme za našu obitelj, a ovakve slike ne pomažu', kazao je John Kercher.

Knox i njezin tadašnji dečko Raffaele Sollecito uhićeni su nekoliko dana nakon što je britanska studentica Meredith Kercher ubijena 2007. godine u stanu u talijanskom gradu Perugi koji je dijelila s Amandom. Kercher je pronađena razrezana grkljana a na tijelu je imala više od 40 uboda nožem.

Knox i Sollecito su 2009. godine osuđeni na 26 i 25 godina zatvora, a trećeoptuženi Rudy Hermann Guede na 16 godina zatvora. Talijanski prizivni sud je početkom listopada oslobodio krivnje Knox i Sollecita, a u zatvoru je ostao jedino student iz Obale Bjelokosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene