Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavila na internetu

Alenka Bratušek: Više nisam premijerka Slovenije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njen odlazak ujedno znači i pad vlade, no s koalicijom je dogovoreno da će ministri nastaviti obavljati svoje poslove sve do prijevremenih izbora

Slovenska premijerka Alenka Bratušek podnijela je ostavku nakon poraza na unutarstranačkim izborima. Vijest o odlasku danas je potvrdila i na Twitteru.

Pročitajte i ovo Kuća, ilustracija Strog financijski plan Mladi par iz susjedstva sagradio kuću bez kredita: "Ne znam kako nam je ovo uspjelo..." Ilustracija Jači od morfija, jeftiniji od heroina Zombi droga pred vratima Hrvatske, Europa u velikom strahu

'Ako svi zaista misle ono što govore, onda idemo na izbore prije ljeta', napisala je Bratušek. Uz objavu dodala je i fotografiju dopisa predsjedniku Zbora Republike Slovenije, Janku Veberu u kojem piše kako ga obavještava o svojem odstupanju s funkcije predsjednice Vlade Republike Slovenije te moli da se Državni zbor RS-a što prije sazove te prihvati njezinu ostavku.

 

 

Njen odlazak ujedno znači i pad vlade, no s koalicijom je dogovoreno da će ministri nastaviti obavljati svoje poslove sve do prijevremenih izbora koji bi se mogli održati 22. lipnja. Bratušek je dodala da slovenski građani nemaju razloga za paniku i zabrinutost jer je stanje u gospodarstvu puno bolje negoli prije njena dolaska na vlast. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene