Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Urnebesno im je

VIDEO Vučić se provozao Beogradom u društvu ministra, a onda su zapjevali znakovitu pjesmu

Screenshot
Screenshot Foto: Screenshot/TikTok/jasamaleksandar
Dok tisuće ljudi prosvjeduje na ulicama Beograda jer smatraju da su izbori u Srbiji pokradeni, predsjednik Aleksandar Vučić objavljuje, u najmanju ruku bizaran, video na društvenoj mreži, šali se i pjeva.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video na svom profilu na društvenoj mreži na kojem se vidi kako se u društvu nekadašnjeg beogradskog gradonačelnika, a sada ministra financija Siniše Malog vozi automobilom ulicama Beograda.

"Pobjegli smo mojima od osiguranja. Ovo je zimska bajka, mnogo ljudi, super izgleda. Veseli, radosni, spremaju se za praznike", izjavio je Vučić na videu dok je vozio.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Beogradu Kaos u Beogradu VIDEO Završen prosvjed u Beogradu, novi je sutra: "Nikoga nećemo ostaviti na milost i nemilost Vučićevoj policiji"

Ministru je nakon toga ispričao anegdotu koja se navodno dogodila u ponedjeljak.

"Nisam ti rekao, danas je bio jedan stranac, reći ću ti poslije koji. Kaže sve je u redu, prihvaćamo uvjeljive rezultate, ali dajte im izbore u ovom gradu. A ja kažem 'ne može se rušiti to što je narod rekao'. Ali dobro je, četiri godine mira, četiri godine stabilnosti... Veliki spas za našu zemlju", zaključio je Vučić, pa upitao Malog što on ima na to reći.

Pročitajte i ovo Ilustracija Frontalni sudar Teška prometna nesreća u susjedstvu: Poginule tri osobe, dvije ozlijeđene

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Božićna poruka Pljušte reakcije na prozivku predsjednika: "To samo pokazuje koliki je njihov strah"

Ministar mu je na to pustio pjesmu čije riječi idu: "Četiri godine, godine duge, godine bola, godine tuge". Dvojac je na pjesmu zajedno i zapjevao.

@jasamaleksandar Četiri godine, godine duge...😊@Siniša Mali #cetirigodine #srbija #jasamaleksandar #follow ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene