Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnjive okolnosti sudara?

Vučić umalo stradalo: Vozilo naletjelo na njegov automobil!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski premijer Aleksandar VUčić u petak je za dlaku ostao nepovrijeđen.

U petak oko podne kod Vojnomedicinske akademije u Beogradu na automobil iz pratnje srpskog premijera Aleksandra Vučića udarila je 'škoda', piše Kurir.

'Škoda', koja se zabila u 'audi' koji je išao iza vozila u kojem je bio Vučić, u vlasništvu je Vlade Srbije, odnosno Uprave za zajedničke poslove republičkih organa.

Kurir piše kako je 'škoda0 izlazila iz Vojnomedicinske akademije, a da je vozila samo malo brže udarila bi u Vučića koji je bio na zadnjem desnom sjedištu.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Prosvjedi u Srbiji - 1 Pozivaju EU na reakciju 13 dana štrajkala je glađu: Oporbena čelnica jedva je hodala, s pozornice se obratila prosvjednicima - "Ispričavam se..."

Otkaz žandarmima koji su pretukli premijerovog brata

U trenutku nesreće ulica kojom se kretala 'škoda' bila je pod posebnim mjerama sigurnosti jer je tuda bio najavljen prolazak premijera i ostalih visokih državnih dužnosnika.

Prilazak kolone bio je najavljen ranije pa prema tome tu nisu smjeli voziti automobili, piše Kurir, kao i ostali srpski mediji, koji sumnjaju kako je cilj nesreće bio sam premijer.

Pišu i kako je u trenutku sudara na raskrižju bilo sedam policajaca te kako je škoda ubrzala kad je dolazila na raskrižje, gdje inače automobili usporavaju.

Mediji se čude i kako prometni policajci nisu blokirali ulicu koja vodi do ulaska u Hitnu pomoć VMA, a znali su da dolazi 'štićena osoba'. U premijerovu okruženju ima onih koji vjeruju kako je tu bilo previše slučajnosti, zaključuje Kurir.

Nakon što su policajci legitimirali vozača 'škode' ispostavilo se kako je on zaposlen u Vladi kao vozač u Upravi za zajedničke poslove.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene