Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brani obitelj

Vučić optužio svijet za urotu: Pa šta ako ostanem bez funkcije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski premijer Aleksandar Vučić optužio je u ponedjeljak dužnosnike međunarodne zajednice da pritiscima na medije u Srbiji vode kampanju protiv njega i njegove obitelji, a Organizaciju za europsku sigurnost i suradnju (OSCE) za laži da u Srbiji postoji cenzura.

Aleksandar Vučić je na tiskovnoj konferenciji u Beogradu rekao da su u toj grupi i pojedini veleposlanici u Beogradu, te istaknuo da još čeka ispriku OSCE-a zbog tvrdnji da su mediji u Srbiji podvrgnuti cenzuri, ocijenivši da ta organizacija laže i da zamjenica šefa misije OSCE u Srbiji Pola Tide vodi pritisak na medije u kampanji protiv njega.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata" Aleksandar Vučić - 1 Posjetio Macrona Vučić nabavlja 12 borbenih aviona, cijena je paprena

Vučić u Sarajevu: Srbija poštuje suverenitet BiH i želi blisku suradnju

'Dovoljno sam jak i imam dovoljno snage da se suprotstavim svima koji napadaju moju obitelj. Mi smo mali, a oni su veliki, ali to ne znači da ne trebam braniti slobodarske tradicije našeg naroda. Šta je meni politička funkcija? Pa šta ako ostanem bez funkcije?', citiraju beogradski mediji Vučića. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene